kaikki kategoriat

Etusivu>Meistä

Echo Chemical Technology (Shanghai) Co., Ltd. on kehitetty perinteisistä parabeenien ja natriumparabeenien säilöntäaineista 1990 -luvulta lähtien. Viimeisten 30 vuoden aikana olemme laajentaneet antiseptisten ja säilöntäaineiden tuotevalikoimaamme vastaamaan Kiinan ympäristönsuojelupolitiikan uudistamista ja maailmanlaajuisten rekisteröintien uutta suuntausta.

1622615921548947

. 页 显示-成品 仓库 1

Käytämme omia tehtaitamme ja niihin liittyviä sivustoja Shanxin, Zhejiangin ja Shandongin maakunnissa. EC techin pääkonttori sijaitsee Shanghaissa, Kiinan talouskeskuksessa. R&D Lab on perustettu Guangzhoussa, henkilökohtaisen hygieniatuotteiden lopullisen valmistusalueen keskellä.

Echo Chemical Technology Co., Ltd. harjoittaa hienoja ja erikoiskemikaaleja, mukaan lukien antiseptiset aineet, säilöntäaineet, hilseenvastaiset aineet desinfiointiaineiden, kotitalouksien ja instituutioiden puhdistusaineiden, desinfiointiaineiden, hygienian, henkilökohtaisen hygienian, lääkkeiden, nahan, torjunta -aineiden jne.

内 页 显示-成品 出厂 装卸

内 页 显示-设备

Echon tiimi on kemistiasiantuntijoita, jotka ovat keskittyneet näihin tuotteisiin noin 20 vuoden ajan. Olemme erityisen tuttuja toimitusketjuun Kloroksylenoli (PCMX), Dikloorioksilenoli (DCMX) ja alkupään materiaalit - loppupään lopulliset formulaatiot. Kokemuksensa tuotannosta, sovelluksista ja kansainvälisestä liiketoiminnasta Echo pystyy tarjoamaan varsin tehokasta tukea asiakkailleen maailmanlaajuisesti.


EchoChemin EDUT:
* Kemiantuotannon kokemuksia lähes 30 vuoden ajalta
* Laaja vientikokemus yli 20 vuoden ajalta
* DCS -tekniikan etuna tuotantolinjoilla
* GMP- ja ISO -kokemukset vakaan ja luotettavan laadunvarmistuksen varmistamiseksi
* Oma T & K- ja testilaboratorio
* Kemiallisilla vyöhykkeillä olevat erilliset alueet vastaavat Kiinan ympäristönsuojelu- ja turvallisuuspolitiikkaa kestävän toimitusvarmuuden varmistamiseksi
* Sovellusratkaisut
* Sisäiset pakkausrummut

内 页 显示-包 材 生产 线 1

内 页 显示-包 材 生产 线 2

未 标题 -2